Babagan awake dhewe

Huizhou Jinghao Medical Technology CO., LTD. minangka produsen alat bantu pangrungon / pangrungu pangrungon ing China. Pabrik iki berkembang kanthi cepet ing R&D, ngrancang lan adol alat bantu dengar digital merek JingHao sing canggih, alat bantu dengar OTC, alat bantu dengar, pangrungu pangrungu lan swara pribadi piranti pangrungu panguat (PSAP). Minangka produsen produk alat bantu dengar profesional, kapabilitas terintegrasi utama yaiku nyedhiyakake respons cepet, volume akeh, kualitas tinggi lan layanan OEM / ODM nanging solusi pendengaran murah, kalebu desain PCB, cetakan omah lan piranti lunak khusus.

Perusahaan kita ngembangake lan nyedhiyakake macem-macem pitulung pangrungon lan pangrungon, kayata digital, BTE, ITE, ITC, RIC, CIC, open aid, bluetooth pendengar, bantuan pendengaran sing bisa diisi ulang lan bantuan pendengaran nirkabel. Umume produk pamrih kita wis disetujoni dening sertifikat sertifikat sertifikat (CE / ROHS / FCC / ISO / FDA, lsp) kanggo kerja sama karo Amerika Serikat, wilayah Eropa lan kabeh pasar luar negeri. Sugeng rawuh ing kita kapan wae. Kita ngarep-arep supaya bisa kerja bareng karo sampeyan.

babagan-jinghao
R&D-01

1. Kekuwatan Teknis

JingHao khusus kanggo pamrosesan alat bantuan pangrungon lan solusi sakabehe.
Duwe teknologi pengembangan teknologi sing berpengalaman, Nduwe macem-macem paten / hak cipta piranti lunak> 40 item, Nduwe pirang-pirang cetakan paten desain eksklusif, Nduwe teknologi pengisian daya sing dikembangake kanthi mandhiri lan pangembangan independen platform debugging independen. Kajaba iku, ana laboratorium lingkungan, sing bisa nyoba suhu andlow sing dhuwur, geter, anti debu lan anti banyu, nyegah musim gugur, anti-statis lan eksperimen liyane sing gegandhengan.

2. Kapasitas Produksi

Wolung produksi kanggo pitulung pamireng: 40,000,000 pcs (output bulanan)

Produksi-Garis-1
budaya

3. Budaya Budaya

Misi kita: dadi piranti medis paling aman ing negarane
Tujuan kita: rasa seneng karyawan yaiku rasa seneng kanggo perusahaan
Visi kita: Siji wong, siji kulawarga, perang bebarengan, menang bebarengan
Nilai Kita: Kamanunggalan, semangat, pengabdian, lan kerjasama Win-win

Proses pangembangan perusahaan

Pelanggan Kita

Pelanggan kita teka saka kabeh ndonya, kayata Amerika Serikat, Jerman, Perancis, Australia, japan, india dll .. Para mitra wis menehi tandha-tandha dhuwur kanggo produk lan layanan.