Kawruh Aid Krungu

Klasifikasi bahan polimer paling lengkap ing sejarah

Klasifikasi bahan polimer paling lengkap ing sejarah

       Bahan makromolekul, uga diarani bahan polimer, minangka bahan sing kasusun saka senyawa makromolekul minangka matriks lan aditif liyane (agen tambahan). Klasifikasi bahan polimer1. Klasifikasi miturut sumber Bahan polimer diklasifikasikake dadi polimer alami ...

Waca liyane ...

OQ pangrungon pandonga

P: Apa aku bisa tuku alat bantu dengar liwat meja? A: Alat bantu dengar over-the-counter (OTC) (utawa piranti pangrungon OTC sing bisa digunakake kaya sing disaranake ing laporan NAS), durung ana ing pasar. Dheweke bakal dadi piranti pangrungon kanggo wong diwasa kanthi gangguan pendengaran sing entheng nganti moderat sing dituku langsung dening konsumen ...

Waca liyane ...