Certificate

Produk kita wis lulus sertifikat sertifikat kualitas, Produk medis wis disetujoni CE / ROHS / ISO / FDA / LETTER PATEN, dll. lan kanggo nggarap pasar luar negeri. Pabrik kita wis disetujoni ISO 13485 lan BSCI Saiki kita duwe sawetara kantor cabang ing China, uga, kanthi sukses mbukak kantor anyar ing India ing wiwitan 2015.

certificate