pabrik

Huizhou Jinghao Teknologi Kedokteran CO, LTD. yaiku produsen pembantu pandengaran / pangrungon profesional ing China. Dumunung ing basis industri berteknologi tinggi, HuiZhou, ing cedhak Hongkong.Spentingisasi ing macem-macem macem-macem pitulung pangrungon amplifier, kayata bantuan pendengaran bluetooth, alat pendengaran ric, amplifiers pendengaran digital, amplifier pangrungon sing bisa diisi maneh, amplifier pangrungon sing ora katon, pangrungon pendengaran cilik, pribadi pangrungu pangrungon lsp.
Kerajinan produksi utama kalebu pangolahan kesan Telinga, lilin ing kesan Telinga, Pembuatan kasus, Perakitan panel (gerakan), Grinding lan polishinget. Kualitas produk & wektu pangiriman luwih dikontrol liwat pabrik.
Saiki, kompetensi inti JingHao yaiku: urutan OEM pelanggan kanthi efektifitas & standar. Ngontrol kanthi ketat kualitas kualitas kanggo njamin wektu pangiriman.
Coba tulus minangka dhasar, dhisik pelanggan, layanan dhisik, terus inovasi, ngupayakake profesi, mandhiri, nggayuh kekarepan antar kita lan pelanggan.

Pangolahan kesan kuping

mili-1

Produksi kesan

mili-2

Nindakake kasus

mili-3

Déwan (gerakan) Déwan

mili-4

Déwan mesin

mili-5

testing

mili-6