FAQs

Piranti pangrungon duwe macem-macem wujud lan ukuran nanging bisa digunakake kanthi cara sing padha. Dheweke duwe mikrofon sing dibangun ing swara, sing diproses sacara elektronik. Sinyal asil kasebut banjur dikirim menyang panrima - kaya speker cilik - ing endi dikonversi dadi swara sing luwih banter sing bisa dirungokake.

Piranti pangrungon bakal mbantu ngrungokake swara saben dina kaya telpon sampeyan lan luwih gampang ndherek obrolan. Sampeyan bisa uga seneng ngrungokake musik, TV lan radio maneh.

Yen sampeyan duwe tinnitus, sampeyan bisa uga ora bisa nganggu nalika nyandhang alat pendengaran.

Ringkes, pitulung pendengaran bisa:

1.wujudake swara banter

2. nggawe obrolan luwih gampang

3.nalika sampeyan krungu ing ponsel

Sampeyan bisa uga mikir yen swara kasebut ora nyata lan jelas kanggo panggunaan sing pisanan. Amarga sampeyan wis biasa karo status pangrungon asli. Sampeyan bakal krungu swara sing durung kenal kanggo sing pisanan sing digunakake amarga durung adaptasi. Cara utama kanggo ngrampungake masalah iki yaiku nggawe sawetara latihan adaptif sing dibutuhake, mula wektu ora suwe, volume ora gedhe, alon-alon adaptasi.

Latihan adaptasi pitulung pangrungon ora rumit, prinsip umum yaiku kudu nyandhang, langkah demi langkah adaptasi:

    (1) Wektu nyandhang saben dina kudu kurang dawa;

    (2) Ngatur volume kudu saka cilik nganti gedhe;

    (3) Lingkungan komunikasi kudu saka sepi lan kompleks, saka kompleksitas.

Supaya langkah demi langkah adaptasi, supaya sampeyan bisa enggal ngatasi jangka adaptasi, lan nggawe peran pambantu kanggo nggedhekake.

Salah sawijining "mitos" sing paling umum babagan mundhut pendengaran yaiku mung "wong tuwa" sing nandhang lara! Nyatane, mbalikke pancen bener! Mayoritas (65%) wong sing ngalami pendengaran luwih enom tinimbang 65 lan enem yuta wong ing AS antarane 18 lan 44 ngalami kerugian pendengaran (situs web Institut Pendeng Luwih luwih becik).

Kasunyatane ana amarga ana pirang-pirang penyebab pendengaran kanthi pendharatan "pendhot swara" kanthi dhuwur.

Penyebab utama pendengaran yaiku enem cara kayata:

* Kasedhiya swara

* Sejarah kulawarga kelangan pendengaran

* Kedokteran

* Proses penuaan

* Penyakit

* Trauma sirah

Miturut syarat pangguna sing beda babagan alat pendengaran, kita bisa ng golonganake Pangguna iki dadi telung klompok miturut kebutuhane:

Klompok 1: Perlu bantuan pangrungon kanggo ngrungokake kanthi jelas, ora ana syarat babagan penampilan, rega murah lan bisa digunakake kanggo ngomong.

Klompok 2: Perlu bantuan pangrungon kanggo cilik utawa ora katon lan ayu, sauntara kualitas swara kudu apik ing syarat-syarat tartamtu, nanging bisa ngidinke pitulung pangrungon nganggo rasa ora nyaman.

Klompok 3: Perlu bantuan pangrungonane pas, jelas, asri. Klompok pangguna Pangguna iki bakal dadi pelanggan utama kanggo pendengaran RIC.

Bubar, ing pasar Eropa lan Amerika Serikat pendengaran, produk teknologi anyar sing diarani mini pendengaran mini RIC wis dadi kategori pendengaran paling anyar kanthi pertumbuhan permintaan sing paling cepet. Saka pitulung pendengar, bantuan pendengaran BTE, bantuan pendengaran ITE kanggo alat pendengaran mini iki (pitulung pendengaran RIC), iki bisa dadi salah sawijining inovasi sing paling anyar ing sejarah industri pendengaran.

Kajaba iku, ana sawetara sebab kenapa alat pendengaran RIC kanggo pangguna:

1. Badan pambantu pendengaran Ric luwih cilik tinimbang pitulung Pendengar BTE biasa amarga panrima bantuan pendengaran Ric ana ing kanal kuping ora ing awak pendengaran, saéngga alat pendengaran Ric luwih cerdas lan ora katon tinimbang pitulung pendengaran BTE .

2. Bahan pandhuan Ric duwe kawat sing lancip disambungake panrima, luwih apik tinimbang pitulungan pandeng BTE karo tabung.

3. Penerima alat pendengaran Ric luwih cedhak karo membran tympanic, saengga swarane luwih alami lan jelas.

4.Pengrungu Bahan pendengaran RIC karo piranti anti-telinga khusus kanggo nggawe sijiné kepenak dadi luwih kepenak lan bisa dipercaya nalika nggunakake pamireng ing lingkungan lembab.

Ora kabeh pendengaran bisa didandani liwat panggunaan alat pandonga utawa piranti ngrungokake alternatif. Jinis pendengaran nemtokake perawatan tartamtu sing dibutuhake.

Ana papat jinis pendengaran:

1.Conduktif: Iki bisa disebabake kanthi ringkes pambangunan telinga!

2.Sensorineural: Iki disebabake nalika rambut cilik ing cochlea ilang utawa rusak.

3.Mixed: Iki minangka gabungan pendengaran conductive lan sensorineural.

4.Central: penyakit stroke lan penyakit saraf pusat asring nyebabake pendengaran jinis iki.

Wilayah telinga lan kuping ditutup ditutup, swara sing dikuatake bocor saka retak lan bali menyang mikropon kanggo nggedhekake ngasilake swara. Fenomena iki meh padha karo gegaman umum sing mikropon cedhak karo speaker. 

 (1) Tangan utawa obyek sing cedhak karo pitulung pendengaran, amarga bagean swara sing nuduhake swara ing telapak tangan sampeyan utawa obyek kasebut lan bali menyang mikropon supaya luwih gedhe.

        (2) Pitulung pangrungon ora dipasang kanthi lengkap ing kanal kuping utawa ora segel sing kenceng kanthi tembok terusan kuping, swara sing wis digedhekake lan ngasilake mikropon.

  • Akeh kuping ing kuping, amarga embolisme anting-anting, refleksi swara sing digedhekake ing anting-anting lan ing mikropon, uga bisa ngasilake umpan balik.

Ana limang gaya prinsip sing kabeh pitulung kanggo ngrungokake dirancang.

1.Open cocog (OF or RIC) - iki mbukak kanal kuping mbukak lan saestu paling disenengi kanggo wong sing ringan karo pendengaran medium.

2. Ing kuping (ITE) - sing paling umum - iki ngisi kanal kuping lan apik kanggo wong sing ngalami pendengaran abot.

3.Nehi kuping (BTE) - alat-alat pendengaran iki menehi kekuwatan sing paling akeh lan meh dadi kabutuhan kanggo pendengaran sing abot.

4. Ing kanal (ITC) - apik kanggo abot nganti abot nanging ora becik kanggo wong sing ora apik banget karo tombol cilik lan tombol.

5. Ora lengkap ing kanal (CIC) - iki sampurna kanggo mundhut pendengaran entheng. Dheweke isih cilik supaya ora kena gangguan angin, nanging batere cilik luwih cepet ganti.

Limang gaya bantuan pendengaran utama iku menarik kanggo dipikirake. Saka alat-alat pendengaran sing adoh bisa uga meh padha. Adoh saka iku. Ana macem-macem bedane.

Ana papat persamaan utama kanthi kabeh alat pandonga: Speaker, mikropon, baterei lan amplifier.

(1) Ya, paket sing disesuaikan bisa ditampa. Sampeyan bisa nyithak logo ing babagan kasebut.

(2) Kuantitas ndhuwur 1000 pcs bisa nindakake desain sing bisa ditemtokake.

(3) Kanthi regane, tambuh kepriye warna warna kanggo logo.thanks

Dening segara menyang pelabuhan sing paling cedhak

Kanthi udhara menyang bandara sing paling cedhak

Miturut Express (DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS) menyang lawang sampeyan

Cara pangiriman liyane yen sampeyan butuh, bisa uga ngomong marang kita

Yen ana inventaris, bisa dikirim sajrone 7 dina.
Yen ora ana saham, hubungi kita kanggo rinci

  1. Sampeyan bisa ngirim priksaan menyang email kita.
  2. Utawa, tinggalake pesen kasebut ing informasi produk ing ngisor iki. Kita bakal mbaleni maneh sajrone 24 jam.

1. produk kualitas apik kanggo cocog karo kabutuhan

2. Layanan pelanggan sing bisa dipercaya sajrone 24 jam.

3. Komunikasi Inggris sing gampang kanggo sampeyan todiscuss gampang.

4. Pangiriman kanthi cepet, biasane bisa dikirim kaping 3 sawise entuk simpenan

5.Customisasi utawa desain OEM bisa ditampa.

Kita pabrik sing luwih saka 10 taun pengalaman.
Yen sampeyan butuh conto produk, sampeyan bisa ngirim email lan menehi rincian. Sampel produk sing dibutuhake lan produk seri sing sampeyan butuhake?