LAYANAN OEM

Layanan lan Dhukungan OEM / ODM

Sugeng rawuh kabeh Proyek OEM / ODM

Minangka salah sawijining produsen produk alat bantu dengar profesional sing misuwur, Kita duwe pengalaman, kemampuan, lan sumber daya R&D kanggo nggawe integrasi OEM / OEM dadi sukses!

Napa sampeyan butuh layanan OEM / ODM?

1.Ongga pabrik produsen menehi desain lan kualitas sing luwih apik

2.Hiring layanan pabrik peralatan asli supaya sampeyan bisa fokus

3.Ngawe layanan pabrikan peralatan asli nyimpen dhuwit

Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?

-Pilih kothak paket lan pangguna pangguna karo Logo lan Basa perusahaan

-Tulis logo ing produk

-Prodhuksi produksi, kalebu struktur lan elektronik (pangembangan fungsi)

- Desain akeh, Muter injeksi komponen

- Déwan produksi

-Surface perawatan lan percetakan logo

Layanan Custom OEM / ODM

  1. Kita bisa nyedhiyakake desain kothak panyuwunan lan manual pangguna karo Logo lan Basa perusahaan.
  2. Kita bisa menehi layanan kanggo nyithak Logo sampeyan ing awak produk kanthi menehi tandha laser
  3. Minangka pabrikan pamrungu, kita bisa nyedhiyakake layanan kanggo desain produk, kalebu struktur lan elektronik (pangembangan fungsi).

Kita bisa nggawe Gain Swara sing disesuaikan kanggo ketemu karo pangguna sing beda.

  1. Desain cetakan, cetakan komponen

5.We nyedhiyakake layanan kanggo ngumpul produksi

6.Surface perawatan lan percetakan logo

Kaluwihan

  1. Rega langsung pabrik, luwih kompetitif.
  2. Teknik diwasa, produk kualitas tinggi, kurang cacat sajrone produksi.
  3. OEM & ODM ditampa.
  4. Apa logo kanggo pelanggan ing kaca kanggo promosi.
  5. Aman kanggo panganan: Bahan sing ora beracun, ora ana bau.
  6. Kemampuan pasokan gedhe.
  7. Pangiriman on-time lan layanan sawise-sales banget.
  8. Kita duwe tim desain dhewe, samubarang ide kreatif sampeyan bakal dadi kabantu.

OEM & ODM olèh tenan ing perusahaan kita.
Dakkandhani apa sing Sampeyan butuhake, Kita bakal Nyayani Sampeyan Tulus!

Chart Aliran Layanan OEM / ODM

Desain & Tata Letak

desain - tata letak

Cithakan Plastik

ngecor plastik

Manufaktur

pabrike

Pelapisan, Cetakan

nutupi-print

Majelis

Déwan