Bantuan Bantu / Pancing Telinga Pancing

Apa Alat Bantu Pangrungu BTE? Alat bantu dengar ing mburi kuping (BTE) dipasang ing ndhuwur kuping lan ana ing mburi kuping. Tabung nyambungake alat bantu dengar menyang earpiece khusus sing diarani cetakan kuping sing cocog karo kanal kuping sampeyan. Jinis iki cocog kanggo kabeh umur lan sing meh kabeh jinis gangguan pendengaran. BTE kalebu talingan kuping, zoom kuping, open fit, RIC lan liya-liyane. Ana alat bantu dengar eksternal. Lan ing mburi alat kuping gaya kuping luwih ramping lan ramping tinimbang biyen menehi sampeyan kepenak banget.

Sampeyan wis ditambahake prodhuk iki menyang cart: