Bantuan Krungu Digital

Bantuan pangrungon digital minangka piranti pangrungon sing nampa swara lan ngempalaken (ngilangi ombak swara nganti cilik, unit diskret) sadurunge amplifikasi. Lan dibangun kanthi intelijen sing ngidini dheweke bisa ngerteni antarane swara sing alus, nanging seng di pengeni, lan swara sing ora dikarepake. Piranti kaya kasebut bisa nggedhekake tilas, nalika netralake sing terakhir kanggo kinerja sing luwih apik ing macem-macem lingkungan. Dheweke bisa dibagi dadi rong kategori, siji minangka program pendengaran sing bisa diprogram lan siji liyane minangka pendengaran sing ora bisa diprogram.

Kanggo pitulung digital, "Saluran" lan "Band" sing uga dadi salah sawijining pangguna sing paling ora dingerteni. Band iku apa sing digunakake kanggo ngontrol volume ing macem-macem frekuensi lan saluran sing beda frekuensi menyang saluran individu. Singkatnya, luwih akeh band lan saluran nyedhiyakake kualitas swara sing luwih gedhe. Kita bisa ndeleng 2 Saluran, Saluran 4, Saluran 6, 8 Saluran lan uga 32 Saluran audio pendengaran digital Saluran ing pasar, saluran liyane bakal luwih akurat.

Mupangat alat bantu dengar digital: Ing jinghao, kita duwe tim R&D kanthi luwih saka 10 taun alat bantu dengar.

Sampeyan wis ditambahake prodhuk iki menyang cart: