Bantuan ITE / CIC

ITE ateges Ing Aid Hearing Aid, kalebu ITC, IIC, CIC. Umume wong cilik lan cilik. Amarga ukuran sing, kita angel nemokake nalika wong nganggo. Nalika alat-alat pendengaran sing luwih cilik bisa uga luwih wicaksana, sampeyan bisa uga nemokake manawa sawetara gaya sing luwih gedhe ing kuping luwih gampang dilebokake utawa dicopot utamane sampeyan bisa ngalami masalah ketangkasan. Iki uga bisa nggawe bantuan ing kuping kuping luwih gampang kanggo ngresiki lan njaga. Lan IIC minangka alat pendengaran sing paling cilik sithik padha njagong ing njero terusan kuping sing ora bisa dideleng. Piranti pangrungon ITC utawa CIC minangka solusi pendengaran sing cilik. Sakabèhé dikandung ing kasus cilik sing pas utawa sebagian ing kanal kuping. Akeh wong sing seneng karo iki amarga bisa digunakake kanthi gampang nganggo telepon. Nanging, piranti IIC, CIC lan ITC angel dikendhaleni lan nyetel amarga ukurane. Kajaba iku, dheweke bisa uga ora cocog karo kuping sing luwih cilik, lan mung wong diwasa sing mandheg ngrungokake.

Sampeyan wis ditambahake prodhuk iki menyang cart: