Open Bantuan / RIC Hearing Mbukak

Tombol pangrungon sing pas kanggo ngrungokake yaiku cap cilik karet utawa silikon, sing luwih kepenak tinimbang anting-anting anting-anting saka BTE, CIC, lan liya-liyane. Barang-barang kuping pas sing mbukak mbantu nyuda efek occlusion - nanging bisa dadi luwih rentan kanggo umpan balik.
RIC minangka jinis alat bantu dengar terbuka sing nggunakake tabung "mikro" plastik tipis sing nyebar saka awak alat bantu dengar (ana ing buri kuping) liwat kuping njaba lan saluran telinga. Ujung cilik lan alus lenggah ing njero kanal kuping tanpa disegel. Kanthi cara iki, hawa lan swara bisa terus mili menyang talingan kuping kanthi alami, nyuda rasa "dipasang".

Sampeyan wis ditambahake prodhuk iki menyang cart: