Amplifier Aid Dhukungan / Bluetooth

Tipe pendengaran awak (jinis Pocket) digunakake kanggo mundhut pendengaran entheng nganti jero. Minangka laporan rugi pendengaran, jinis pendengaran jinis iki dipilih miturut panemune pandhuan tartamtu. Sawetara macem-macem tingkat keuntungan kasebut yaiku sepindah pendengaran entheng, sepindah pendengaran sing sederhana, sepindah pendengaran abot, sepindah pangrungon sing jero. Bantuan pendengaran awak kalebu lemari kanthi amplifier lan panrima njaba sing nyambung karo kabel karo kabinet. Utamane jinis bantuan pendengaran murah biaya analog.
Alat pangrungon Bluetooth yaiku piranti pangrungon sing dirancang kanggo nyambung menyang piranti liyane sing kompatibel karo Bluetooth liyane. Kajaba piranti sing biasane digunakake ing urip saben dinane, saka laptop menyang telpon pinter, saiki bisa nambah pitulung pangrungon menyang dhaptar! Kanthi kompatibilitas Bluetooth, para panggunaan ngalami jagad anyar aksesibilitas.Perawatan musik nganggo Bluetooth bisa mbantu sampeyan nikmati urip modern, saka musik streaming nganti ngobrol karo kulawarga.

Sampeyan wis ditambahake prodhuk iki menyang cart: