Bahan Bantu Pangrungon sing bisa dicabut maneh

Bedane karo teknologi alat bantu dengar tradisional, bisa diisi ulang, supaya sampeyan bisa nggunakake maneh baterei sing padha mung kanthi mbayar ulang alat pangrungon nganggo pangisi daya. Luwih lingkungan tinimbang alat bantu dengar. Sumber daya listrik bisa saka bank daya, komputer, adaptor, batere AA lan sapanunggalane, sing ngidini sampeyan njupuk metu ing wektu sing suwe, mula alat bantu kuping panguat sing bisa diisi ulang bisa dadi potensial ing pasar.

Sampeyan wis ditambahake prodhuk iki menyang cart: