Amplifier Swara Swara Swara Fitur modern modern

Amplifier Swara Swara Swara Fitur modern modern

  • Nomer Model: JH-D31
  • OSPL 90 MAX: ≤114 + 3DB
  • AVERAGE GAIN : 30 ± 5DB
  • TOTAL HARMONIC DAERAH: ≤2 ± 3%
  • PIRANG RASA RASA: 450-5000HZ
  • EQ INPUT NOISE: ≤32DB
  • KOLEJ KARYA: ≤8MA
  • SAIZ BATTERY: A10
  • Progtram Krungu: Biasa, Konferensi, Pengurangan Suara, Program Pangrungon Luar Ruangan
  • Description
  • Inquiry

Description

JH-D31 minangka seri anyar sing apik lan apik Open-Fit pandonga. Kanggo wong sing gangguan pendengaran sing entheng uga duwe panjaluk estetis. Kanggo dadi bagean saka urip sing anggun, JingHao nyedhiyakake dheweke dadi luwih apik! Kabeh kanggo rasa seneng sing gampang. Amplifier Pangrungu Digital JH-D31 kanggo Wong diwasa lan Senior, Operasi Gampang Bantuan Pendengaran BTE kanggo Ningkatake pangrungon kanthi Nyuda Bising, Piranti Pendengaran sing disetujoni FDA Disaranake dening Audiologist.

Product parameter

OSPL 90 MAX ≤114 + 3DB
GAMBAR AVERAGE 30 ± 5DB
TOTAL HARMONIC DAERAH ±2 ± 3%
KANGGO RANGKA 450-5000HZ
EQ INPUT GOLEK 32DB
KAWASAN BASA 8MA
SAIZ BATTERI A10
Progtram Krungu Biasa, Konferensi, Pengurangan Bising, Program Pamirengeun Luar Negeri
Ditampa ISO 9001, ISO19485, FDA, CE, RoHS, Freesales

Fitur Product

  • GAMPANG Gampang lan GAMPANG GAMPANG: JingHao minangka profesional Produsèn amplifier pangrungon lan bakul, sing wis ngasilake macem-macem amplifier pangrungon. Penguat pandengaran sing direncanakake dening ahli pendengar, gampang, tahan lama, lan nyaman dipakai ing kuping.
  • GAMPANG RECHARGABLE: Penguat pangrungon kita nganggo baterei litium berkualitas tinggi, sing ngirit masalah sampeyan kanggo tuku baterei tombol kanthi sering. Bisa digunakake kanggo 20-24 jam sawise ngisi 2 jam. Iki bisa dikenani nganggo kabel USB, sampeyan bisa ngisi kapan lan ing ngendi wae pengin.
  • UPGRADE kanthi lengkap: Pangolahan sinyal 4channels, kanthi saluran mandheg-compression independen, swara sing ditampa dipérang dadi beda, wilayah frekuensi kanggo analisa kapisah, pangolahan lan ambalan, optimasi deteksi swara panyambake swara minangka adaptasi, pengurangan swara berlapis kanggo nyuda gangguan latar mburi, umpan balik akustik pembatalan.
  • DESIGN GIFT: Kita amplifier pangrungon sing bisa diisi ulang ditawani nganggo bungkusan sing apik lan aksesoris lengkap.Prungu penguat pendengaran bakal dadi hadiah gedhe kanggo kanca utawa kulawarga.

Detail produk

Frekuensi QA :

P: Napa ana sawetara latar mburi swara?

A: amplifier pangrungon minangka piranti elektronik, sing duwe swara sing sepi nanging sok-sok dingerteni. Kadhangkala, bisa uga ngganggu swara.Actual, iku swara saiki listrik sing ana ing kabeh mesin sing apik. Secara umum, sing luwih dhuwur kekuwatan, luwih gedhe swara statis.

P: Apa sing nyebabake umpan balik?

A: Yen kubah kuping ora dilebokake kanthi becik ing kanal kuping utawa udhara bocor ing sudhut kubah kuping, yen piranti cedhak karo tangan utawa tembok, jumlah swara tartamtu bakal bali menyang mikropon. Swara bisa digedhekake maneh. sing nyebabake semprotan sing ngganggu.

T: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?
A: Kita produsen. Kita duwe tim riset lan pangembangan dhewe lan pabrik.

Q: Carane bab wektu pangiriman Panjenengan?
A: Umumé, bakal njupuk 5 nganti 15 dina sawise nampa pembayaran awal. Wektu pangiriman tartamtu gumantung ing item lan jumlah pesanan sampeyan.

P: Kepiye kapal sampeyan bakal ngirim lan suwene wektu teka?
A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

P: Kepiye cara ngatasi kesalahan?
A: Produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat kurang saka 0.2%.


Sampeyan wis ditambahake prodhuk iki menyang cart: