Digital Amplifier Aid Amplifier -JingHao Amplifier kanggo wong diwasa lan senior

Digital Amplifier Aid Amplifier -JingHao Amplifier kanggo wong diwasa lan senior

  • Nomer Model: JH-D19
  • Output Swara Max: 113 ± 3dB
  • Entuk Swara: 37 ± 5dB
  • Gangguan Wave Harmonic: ≤10%
  • Range Frekuensi: 200-7300Hz
  • Nput Input: ≤18.8dB
  • Saiki: ≤1.2MA
  • Ukuran baterei: A312
  • Tingkat tahan banyu: IPX68
  • Mode: Pengurangan Biasa / Rising / Output / Konferensi
  • Description
  • Inquiry

Description

Sing cilik Piranti pangrungon BTE JH-D12-Ric kepenak nganggo telinga sisih tengen utawa kuping kiwa. Sampeyan duwe kripik kualitas kanthi teknologi anyar kanggo distorsi audio lan swara sing luwih jelas. Uga duwe fitur nyuda swara sing mbantu pangguna ngrungokake kanthi kejelasan maksimal, nikmati kejelasan swara sing dhuwur lan distorsi sing rendah.Safe lan Ngisi Kanthi Trep, trep lan cepet. Dawane suwe, kekuwatan kebak bisa digunakake luwih saka 18 jam. Headset bobot entheng iki nyedhiyakake ing mburi kuping kanthi nggunakake tabung garis bunder sing ora katon kanthi operasi saklar lan kontrol pendengaran volume. Cocog ing mburi kuping lan malah nyaman kanggo nganggo klambi nganggo gelas wae .. Gampang dienggo Piranti pangrungon pribadi. Nggunakake garis kuping sing bisa dibengkelake supaya dilebokake ing kuping lan atur kuping kanggo Pas sing cocog.

Spesifikasi Produk:

Koleksi Waterproof Bahan Bantu Pangrungon Digital
Range frekuensi 200-4200Hz
Kalis banyu & tahan debu IPX8
Fungsi Khusus WDRC lan AFC
Modhel Lingkungan Modul 4: Rapat, Biasa, Ekstra, Rasane Mbuwang.
Tube Telinga Tube Ceuli Kanan / Kiri (Bisa diganti)
Saluran Swara 2 / 4 / 6 / 8 / 16 (Channel 4 Default)
Input swara ≤ 20dB (standar pendudukan ≤ 30dB)
Hearing Loss Ireng, Moderat, Abot
Wektu Pakaryan jam 250-300
sertifikasi CE, ROHS, ISO13485 (Medis CE), Penjual Gratis (CFS)
Sampel ing Pabrik Medis 3 Dina OEM / DEM 10 taun Pabrik Medis Pengalaman

Fitur Produk:

  • Gampang supaya bisa digunakake lan kasedhiya kanggo nggunakake swara klasik Klasik, awet lan kepenak dienggo ing loro kuping.
  • REFUSE WHISTLING and REDUCE NOISE - Piranti penguat swara pribadi ngoptimalake deteksi panyambungan sinkronisasi swara, pengurangan swara dilapisi kanggo nyuda latar mburi, gangguan frekuensi rendah, pembatalan tanggapan akustik lan Kompresi Dinamis.
  • CIRI-Bantu iki kuping duwe fitur jinis cilik digital ing mburi pendengaran kuping kanthi fungsi AFC lan WDRC, 4 mode pendengaran kanggo lingkungan sing beda-beda.So, 4 mode cocok kanggo lingkungan sing tenang, rame lan kuwat.
  • RECYCLING CHARGING-Ya USB sing bisa diisi ulang USB tanpa ganti baterei sing asring, ngisi daya 2 ~ 4hr sajrone rong dina

Rincian produk:

Frekuensi QA lan solusi

P: Napa ana sawetara latar mburi swara?

A: amplifier pangrungon minangka piranti elektronik, sing duwe swara sing sepi nanging sok-sok dingerteni. Kadhangkala, bisa uga ngganggu swara.Actual, iku swara saiki listrik sing ana ing kabeh mesin sing apik. Secara umum, sing luwih dhuwur kekuwatan, luwih gedhe swara statis.

S: Nyetel menyang mode Noise nalika miwiti nganggo, banjur serep swara mboko sithik. Umumé, Sampeyan bakal bisa digunakake sawise 2-3 minggu.

P: Apa sing nyebabake umpan balik?

A: Yen kubah kuping ora dilebokake kanthi becik ing kanal kuping utawa udhara bocor ing sudhut kubah kuping, yen piranti cedhak karo tangan utawa tembok, jumlah swara tartamtu bakal bali menyang mikropon. Swara bisa digedhekake maneh. sing nyebabake semprotan sing ngganggu.

S: Coba banjur pilih kubah kuping sing cocog. Lebokake kubah kuping ing kanal kuping lan priksa manawa ana ing njero ruangan.


Sampeyan wis ditambahake prodhuk iki menyang cart: