Cacat Kasedhiya Tulung Bantu Cekake Kanggo Dhasar Cekak

Cacat Kasedhiya Tulung Bantu Cekake Kanggo Dhasar Cekak

  • Nomer Model: JH-A39
  • Werna : Ireng / Putih
  • Range Frekuensi : 400-4000Hz
  • Max OSPL90 : ≤113dB ± 3dB
  • Rata-rata OSPL90: ≤109dB ± 4dB
  • Gangguan Wave Harmonic: ≤7%
  • Tes Referensi Keuntungan: 23dB ± 5dB
  • Ing Entuk Input EQ: 29dB ± 3dB
  • Baterei: Baterei Lithium Dibangun
  • Pangrungon Rugi: entheng, Moderat
  • Description
  • Inquiry
  • Keterangan

Description

JH-D30 dudu alat bantu dengar biasa. Dheweke cilik, ora katon, bisa diisi ulang, lan nyaman banget. Alat bantu dengar sing kudu dirungokake. Luwih Cetha lan Sleeker. Dikemas kanthi kasetyan swara sing paling apik. donya kanthi swara sing kebak, sugih, lan tanpa ngetrapake kompromi.

fitur:

1.Lompet teknologi nirkabel paling apik kanthi fungsi swara sing bisa digunakake, sing bisa digunakake kanggo wong sing ngrusak;
Desain 2.Fashion kanthi kualitas swara;
3. Kelompok pendengaran pendengaran ora seneng wong ngerti yen dheweke nggunakake alat bantu pangrungon, lan item iki ora mung pangguna 4.bantu kanggo mbalekake swara nanging uga bisa nglindhungi privasi pangguna amarga katon produk;
Tombol 5.Big lan lampu petunjuk sing jelas, kontak magnetik kanggo mbayar ulang;
6. Kanthi kasus lan gampang diisi ulang kapan wae;
7. Tips kuping ukuran sing beda kanggo ukuran kuping sing beda.


Werna
Ireng / Putih
Range frekuensi
400-4000Hz 
Max OSPL90
<= 113dB ± 3dB
Rata-rata OSPL90
<= 109dB ± 4dB
Panyebaran Gelombang Harmonic total
<= 7%
Gain Tes referensi
23dB ± 5dB
Eput Input EQ
29dB ± 3dB
baterei
Dibangun ing Lithium Battery
Hearing Loss
Moderat, abot
paket
Kotak werna
sertifikasi
CE, ROHS, ISO13485 (Medis CE), Penjual Gratis (CFS)
Sampeyan wis ditambahake prodhuk iki menyang cart: