FDA Ndhaptar Bantuan Pendengaran sing Ora Bisa Dileksanakake

  • Description
  • Inquiry

Description

JH-D30 dudu biasa sampeyan pangrungon. Alat bantu pangrungu open-fit JH-D30 kalebu serat Flexi silikon sing nambah aliran udara, supaya frekuensi luwih gampang mlebu ing kuping lan menehi amplifikasi swara sing luwih alami. Serat Flexi uga nyegah sensasi plugging sing biasane dirasakake nalika nggunakake alat bantu dengar plastik tradisional.

Feature

  • kahuripan

Ora apik, fungsional, lan ora katon.Fit gampang ing kanal kuping, ing endi ora ana sing bisa ndeleng.

FDA CLEARED: Dirancang kanggo kelangan pendengaran entheng.

TANPA KANGGO: Kasetyan audio sing nggumunake.

  • Rechargeable

Rampung diisi ulang. Ora prelu ngganti batre cilik lan larang kasebut. Cukup pop ing papan kasebut banjur bukak. Kasus JH-D30 luwih saka mung pasuryan sing ayu. Iki uga pangisi daya. Yen kasus iki wis diisi daya lengkap, bisa ngrungokake alat pangrungon sampeyan sajrone seminggu. Lan kanthi ngisi daya kanthi cepet, cukup poplikasi alat bantu dengar sampeyan ing telung puluh menit, lan sampeyan bakal entuk swara suwene sawetara jam.

  • nyaman

Dadi kepenak, sampeyan bisa uga lali yen nganggo. JH-D30 nggedhekake wicara nalika nyuda swara latar mburi, dadi luwih gampang lan kepenak dirungokake ing setelan rame.


Sampeyan wis ditambahake prodhuk iki menyang cart: