Mini Bahan Geng Bocah Sing Bisa Dikembangake CIC Mini

Mini Bahan Geng Bocah Sing Bisa Dikembangake CIC Mini

  • Nomer Model: JH-W2
  • Ketik: Bantuan Pangrungon Digital Digital Rechargeable
  • Modhe pangrungonane: Pangurangan Biasa / Bising / Rapat / Metu njaba
  • Spesifikasi Bluetooth: TWS 5.0
  • Kisaran RF : 300-4000Hz
  • Output Loudspeaker : 108 +/- 5dB
  • Sinyal-To-Noise: 29 + / 3dB
  • Distorsi : <10%
  • Wektu Puter maneh: 3 jam sawise ngisi daya lengkap
  • Wektu Ngisi daya: Ngisi daya lengkap 1.2 jam
  • Ukuran (LWH): 18.1 × 11.8x22mm
  • Bobot: 16G
  • Description
  • Inquiry

Description

Iki bisa diisi ulang anyar Alat pandonga Bluetooth piranti G-sound tunas 3 Channel chip pemrosesan sinyal digital kanthi efektif nyuda swara eksternal sing ana ing mobil lan akeh wong sing dibangun nganggo teknologi nirkabel Bluetooth 5.0 paling anyar kanggo adaptasi kanthi gampang kanggo kabeh wong diwasa, senior lan gangguan pangrungon wong tuwa, uga pasangan iOS lan Telpon Android. Telpon telpon saben dinane lan streaming musik menyang level sabanjure kanthi gampang nyambungake alat bantu dengar JingHao Bluetooth tunas swara menyang Iphone utawa telpon Android liwat Aplikasi Bluetooth.

Nggunakake teknologi Bluetooth lan nikmati lagu favorit kanthi kualitas swara.Baji swara kanthi kualitas apik lan tanpa nggunakake stimulus. Kanggo nemu hadiah tanpa gangguan, berkualitas tinggi, cukup menet tombol Mode sajrone 3 detik kanggo nguripake Bluetooth . Ukuran lan bobot entheng, ing piranti pitulung bisa gampang mlebu ing kanthong supaya gampang disimpen lan ora nggawa beban ing kuping.

Parameter:

Spesifikasi Bluetooth TWS 5.0
Kisaran RF 300-4000Hz
Output Loudspeaker 108 +/- 5dB
Sinyal-Kanggo-Noise 29 + / 3dB
Distorsi
Wektu Puteri Puteri 3 jam sawise ngisi daya lengkap
Ngisi daya Wektu Ngisi daya lengkap 1.2 jam
Ukuran (LWH) 18.1 × 11.8x22mm
bobot 16G
Logo Audisound
sertifikasi CE, ISO13485, ISO9001, CE Medical, Rohs, FDA
paket: kothak hadiah

fitur:

  • Kahuripan:JH-W2 dirancang kanthi apik kanggo ora bisa dideleng, mula rahasia sethithik sampeyan tetep dadi rahasia.
  • Nyaman:JH-W2 kepenak banget, sampeyan bakal lali ana ing kono, ngewangi decibel sawise decibel.
  • Bisa dicampur maneh:Kasus rechargeable on-the-go nggawe manawa sampeyan bakal bisa digunakake kanggo urip apa wae.
  • Nyambung:Kanthi aplikasi JH-W2 sampeyan lan Profesional Krungu Pribadi bisa nyetel setelan JH-W2 supaya cocog karo gaya urip sing unik.
  • Kasetyan Audio Paling Apik Kita:JH-W2 nampilake pangurangan swara sing paling apik lan pembatalan umpan balik sing paling apik supaya sampeyan ngalami swara sing apik banget, kaya sing dikarepake alam.
  • Profil Swara:Tutul kaping pindho ing kuping kanggo ngalih ing antarane, lan nalika sampeyan nemokake sing sampeyan seneng.


Sampeyan wis ditambahake prodhuk iki menyang cart: