Bantuan Pangrungon BTE sing bisa dicabut maneh Kanthi alat pendengaran Ngrungokake cerdas

Bantuan Pangrungon BTE sing bisa dicabut maneh Kanthi alat pendengaran Ngrungokake cerdas

  • Nomer Model: JH-D26
  • Output OSPL90 Maks .::128dB
  • FOG50 HFA Avg. Entuk: 29 ± 5dB
  • Eput Input EQ: ≤32dB
  • Range Frekuensi: 500Hz-5000Hz
  • Makarya Saiki: ≤3mA
  • Gangguan Harmonik total: ≤5%
  • Volat Rated: DC 1.2V
  • Description
  • Inquiry

Description

Bantuan pangrungon JH-D26 nawakake kesederhanaan baterei sing bisa diisi ulang, pengalaman swara mbukak lemah, lan konektivitas sing luar biasa menyang piranti liyane. Iki wicaksana pangrungon dilengkapi pangisi daya sing apik lan apik gayane lan diisi ulang dawa baterei. Teknologi pangrungon sing paling apik mung entuk swara sing apik.Immersive kanggo kesenangan ngrungokake sejati.Luwih suwene ngisi pangisi daya pangrungon sing apik. Kabeh pangisi daya duwe pangisi daya cukup kanggo nyedhiyakake pangisi daya portabel tanpa dipasang ing tembok.

parameter

fitur

Output. OSPL90 Max. nampil≤128dB
  •  Ngisi daya portable, gampang diisi
  •  Iki bisa diganti tabung kuping.
  •  Kasus daya portable lan ngeculake plug plug.
  •  Ana mode sing beda kanggo rong jinis barang:
  •  D26-00F: rong mode, normal, pangurangan swara;
  •  D26-4FA: papat mode, normal,
  •  Pangurangan swara MIC kaping pindho, telpon, telpon MIC +
FOG50 HFA Avg. Gain : 29 ± 5dB
Eput Input EQ: ≤32dB
Range Frekuensi: 500Hz-5000Hz
Saiki Saiki: ≤3mA
Gangguan Harmonik Total: ≤5%
Volat Rated: DC 1.2V

 


Sampeyan wis ditambahake prodhuk iki menyang cart: